Obchodně administrativní objekt
Za více než 50 let zůstala Brasilmoka vždy věrná své tradici a přitom drží krok s nejnovějšími technologiemi. Společnost dnes přebírá moderní výzvy mezinárodního trhu zaměřením na technologické inovace a výzkum, aby uspokojila potřeby stále náročnější klienty. Brasilmoka zpracovává kávu pomocí tradičních metod. Vysoká kvalita jejich směsí je výsledkem jedinečných vlastností svěžího území Valtellina. Ve skutečnosti jsou podmínky prostředí a kvalita vzduchu v této oblasti provincie Sondrio, zasazené v horách poblíž hranic se Švýcarskem, ideální pro výrobní proces a přispívají ke kvalitě a dobrotě kávy Brasilmoka.
Zpracování kávových zrn bylo vždy založeno na výzkumu, konzervaci a zdokonalování nejlepších aromat, aby byla zajištěna chuť nejlepší italské tradice espressa. Rozsah směsí je různorodý, aby uspokojil různé chutě, a to i těch nejnáročnějších.
ZDROJ : www.brasilmoka.it